< 2011 / 7 TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI | ziraat fakültesi | Tarım haberleri Son dakika tarım haberleri
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2011 / 7 TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI
09 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 20:20
tarım bakanlığı 10,000 e tamamlama sözü verdi sözünde durmadı. seçimden sonraki dönemde 2500 alım deva edecektir.

Tercih Kılavuzu (09.05.2011)

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bugün yayımladığı duyuruya ek yaptı ve hangi unvandan kaç sözleşmeli personel alınacağını belirtti. Buna göre; Bakanlık taşra teşkilatında ihtiyaç duyulan yerlerde kuruluş/köy/beldelerde istihdam edilmek üzere, 4/B'li 1627 Mühendis, 938 Veteriner Hekim, 2 Biyolog ve 3 Kimyager olmak üzere toplam 2570 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Ağırlık 4845 ve 4831 kadro kodlarının atamasını yapılacağı bu atamada atanamayan arkadaşların umutlarını eylül veya ekimde 10,000 e tamamlama sözü veren bakanın sözünde duracağını umut ediyoruz...

Bu yazı toplamda 6448 defa okundu.
nilgün dinç
personel alımı
Önlisans tarımsal lab.mezunuyum.Yani laborantım.Bakanlık bu alanda hiç alım yapmıyor .Ya kimyager yada ortaöğretim mezunu alıyorlar.Madem bu bölüm ile ilgili resmi alım alınmayacak;özel sektörde imza yetkisi yok diye tercih edilmiyor neden böyle bir bölümün önlisansı öğretim veriyor?Özel sektör çoğunlukla müh. tercih ediyor hem imza yetkisi var hemde analizleri yapabilir düşüncesiyle..Bunu mezun olduğum yüksekokul müdürüylede paylaştım ama bana cevap veremedi...İyi günler
27 Eylül 2011 Salı Saat 14:37
aycan tanır
KPSS
önlisans mezunuyum tarım kö işleri bakanlığına normalde girebiliyorum henüz önlisan için bu kurumun tercihini göremedim sürekli takip ediyorum ama...bir yerde okudum kasım_aralık gibi bir başka yerde de eylül_ekimde tercih olacağı söylendi acaba hangi ayda olacak?
19 Ağustos 2011 Cuma Saat 14:41