< TARIM BAKANLIĞI 4 MART 2011 ATAMA SONUÇLARI | ziraat fakültesi | Tarım haberleri Son dakika tarım haberleri
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARIM BAKANLIĞI 4 MART 2011 ATAMA SONUÇLARI
04 Mart 2011 Cuma Saat 17:27
TARIM BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI. 2011 ZİRAAT MÜHENDİSİ VE DİĞER MESLEK GURUPLARINA HAYIRLI OLSUN

BASIN DUYURUSU

(4 Mart 2011) 

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına

Yerleştirme İşlemleri (KPSS-2011/4): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme işlemine, ortaöğretim düzeyinde 4.768 aday başvurmuş, 25 aday yerleşmiş; ön lisans düzeyinde 1.257 aday başvurmuş, 3 aday yerleşmiş; lisans düzeyinde ise 25.936 aday başvurmuş, 1.999 aday yerleşmiştir.

Yerleştirme sonuçları 4 Mart 2011 günü saat 15:30’dan itibaren ÖSYM'nin  http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

KPSS-2011/4 Tarım ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları

KPSS-2011/4 Yerleştirme Sonuçlarındaki En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

KPSS-2011/4 Yerleştirme Sonuçlarındaki En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

KPSS-2011/4 Yerleştirme Sonuçlarındaki En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

EDİTÖR NOTU: yükseklisans ve dil şartı arayan yerler düşük puanlarla kapatmıştır.Atanamayan arkadaşların umudu nisan 2011 ayında  yapılacak 2500 ziraat mühendisi atamalarında atanmaları dileklerimizle.

Bu yazı toplamda 72389 defa okundu.
esma coşar
kpss
2012 kpss p3 puanım 63 ziraat mühendisliği zootekni bölümünden mezunum bu ilk atamada şansım nedir acaba bilgilendirirseniz sevinirim
16 Kasım 2012 Cuma Saat 00:05
ismail atmaca
bitki koruma
ziraat mühendisligi bitki koruma bölümünün atanma şansı nedir acaba ve kaç puan gerekiyor kpssde ve ziraat mühendislerinin atanma sayısı???? lütfen bilgilendirin editör bey
05 Kasım 2012 Pazartesi Saat 21:26
abdulkadir durdu
atamam kaçla ypolır
ben iki yıllık trala bitkileri bölümünü bitrdim acaba atanmam kaç puanla gerçekleşir bu arad sayfnızda enson atanan tarla bitkileri teknikeri kaçla atanmış olduğuu söylerseniz sevinirim herşe için teşekürleer

YLNIZ DİKAATİNİZİ ÇEKERİM BE BİR TARLA BİTKİLER, TEKNİKERİYİM
TEŞEKÜRLER HERŞEY İÇİN
16 Ekim 2012 Salı Saat 14:03
Tüm Yorumları Göster(16)