TARIMSAL ÜRETİM VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların” Ek Madde 2/b fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda çalıştırılmak üzere 6 (altı) adet sözleşmeli personel alınacaktır.
- Adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda belirtilen genel şartlar aranacaktır.
- Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşunda hali hazırda çalışıyor olmamak şartı aranacaktır.
- Müracaat dilekçesine kadronun niteliğine ilişkin bilgi ve belgeler ile özgeçmiş eklenecektir. Müracaat ettiği kadronun niteliğini taşıdığına ilişkin bilgi ve belgeleri dilekçesine eklemeyenlerin müracaatı kabul edilmeyecektir.
- Müracaatlar Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, (Eskişehir yolu 9. Km. Lodumlu) Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün C Bloktaki Genel Evrak Servisine şahsen 28.06.2011 tarihi saat 18:00’e kadar yapılacaktır.
- Yerleştirme sonuçları Genel Müdürlüğümüz web sayfasında (http://www.tugem.gov.tr/) yayınlanacaktır.
- Müracaat için istenilen belgeler;
- Dilekçe (Genel Müdürlüğümüz Genel Evrak Servisi’nden temin edilecektir.)
- Nüfus Cüzdanı Sureti
- Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
- İkametgah İlmuhaberi
- Adli Sicil Kaydı
- Sağlık Raporu
- 6 Adet Fotoğraf (4.5 x 6 cm. ebadında vesikalık)
- Kadro niteliğinin gerektirdiği belgeler
- 2010 yılı KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi
- Özgeçmiş
(Not: Yerleştirmesi yapılacak olan adaylardan müracaat için istenilen belgelerin asılları yada Noter tasdikli suretleri daha sonra istenilecektir.)
GÖREV YERİ ÜNVANI ADEDİ
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
Tarımsal Üretim ve Geliştirme Mühendis 6
Genel Müdürlüğü
TARIMSAL ÜRETİM VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE |
| |||
ALIMI YAPILACAK SÖZLEŞMELİ PERSONEL POZİSYONLARI |
| |||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S.No: | Kadro Ünvanı: | Adedi: | Nitelikleri: | Ne Şekilde Alınacağı: |
|
|
|
|
|
|
|
| 1. Ziraat Fakültelerinin Tarım Ekonomisi Bölümünden mezun olmak. | KPSS Puan sıralamasına |
| A) ZİRAAT | 3 | 2. Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) sertifikasına sahip olmak. | göre yerleştirme yapılacaktır. |
| MÜHENDİSİ |
| 3. Proje Döngü Eğitim Sertifikası bulunmak. |
|
|
|
| 4. KPSS’den en az 50 puan almış olmak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 1. Ziraat Fakültelerinin Toprak Bölümünden mezun olmak. |
|
1 | B) ZİRAAT | 2 | 2. Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) sertifikasına sahip olmak. | KPSS Puan sıralamasına |
| MÜHENDİSİ |
| 3. Proje Döngü Eğitim Sertifikası bulunmak. | göre yerleştirme yapılacaktır. |
|
|
| 4. KPSS’den en az 50 puan almış olmak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 1. Ziraat Fakültelerinin Tarım Alet ve Makinaları Bölümünden mezun olmak. | |
| C) ZİRAAT | 1 | 2. Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) sertifikasına sahip olmak. | KPSS Puan sıralamasına |
| MÜHENDİSİ |
| 3. Proje Döngü Eğitimi Sertifikası bulunmak. | göre yerleştirme yapılacaktır. |
|
|
| 4. AutoCad Sertifikasına sahip olmak. |
|
|
|
| 5. KPSS’den en az 50 puan almış olmak. |
|
|
|
|
|