kpss sıralaması biraz uzun sürdü. bölüm bazında sıralamları aşağıdaki adresden ulaşabilirsiniiz. bazı boukluklarıda yavaş yavaş gidermeye çalışıyoruz. tüm meslektaşlarımıza başaarılar..
bazı düşük puanlı arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın. bu sınava girip 60 üzeri alanların %50 si daha önce atanmış 4b li dir. sözleşmeli atamalarda şansınız her zaman vardır. sitemize ilgilinize teşekkür ederiz...
kpss 2012'den 70.3 aldım tarla bitkileri mezunuyum benim puanımdan yüksek ve 4845 kodunu tercih edebilecek benim önümde bulunan 1917 kişi var..eğer 4845 kodu ile tarım bakanlığı önümüzdeki yılda alımları 2000-3000 gibi yüksek tutarsa açıksa kalmayız inşallah.
19 Ağustos 2012 Pazar Saat 08:40
zehragündoğdu
kpss 2012
2012 kpss sonucum 58 zootekni mezunuyum gitme şansımız olur muu:??
atama şansınız puandan öte önünüzdeki kişi sayısıdır. inşallah atanırsınız...
13 Ağustos 2012 Pazartesi Saat 10:54
Burak Şahin
Kpss 2012
merhaba arkadaşlar ben ziraat mühendisliği süt teknolojisi bölümü mezunuyum kpss 2012 de ziraat mühendisliği kodu 5135 fakat ben onu yazmıyormuşum orda bir hata yapmış durumdayım süt teknolojisi mezunları hangi kodları yazıyo yardımcı olmanız mümkünmü?
Bu site ziraat fakultesi öğrencilerine ve ziraat mühendisi meslektaşlarıma faydalı bilgi haber ve tecrübelerin aktarıldığı bir sitedir.İçerik ekleyebilecek arkadaşlar bize iletişim bölümünden veya ziraatfakultesicom (at) g ma il.com
adresimizden ulaşabilir.en iyi ziraat mühendisi kaliteli ziraat mğühendisi mühendis
ziraat fakültesi.com. Tüm Hakları Saklıdır.